ENG / NL
 
  OverdeStichting       Donaties       Links       Contact  
 
  Nieuws               Projecten               Projectverslagen               Initiatieven               Samenwerking               FotoAlbum  
 
 
 
 
     
  Samenwerking

Samenwerkingsverbanden

De Stichting werkt nauw samen met plaatselijke organisaties in Zuid Afrika die kennis hebben van de behoeften, lokale gebruiken en lokale regelgeving. Dit biedt bovendien de mogelijkheid voeling te houden met de projecten op het moment dat de Stichting niet in Zuid Afrika aanwezig is. De Stichting ondersteunt waar nodig haar lokale partners bij de verdere professionalisering van de eigen werkzaamheden.

Zo stemt de Stichting de werkzaamheden die te maken hebben met de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven nauwkeurig af met de City of Cape Town en onderhoudt daarover contacten met het bestuur. Ook de verschillende initiatieven in de townships worden op die manier gemonitord. De rol van de ward councillors waar de Stichting mee samenwerkt kan nauwelijks onderschat worden hierin.

Op die wijze worden de beoogde en te verrichten activiteiten afgestemd op lopende of geplande projecten waar de Stichting een betekenisvolle rol kan spelen. Een mooi voorbeeld is de verbinding tussen de werkzaamheden die vanuit de Stichting plaatsvinden en de activiteiten die in het kader van het Center for Training, Entrepreneurship and Employment (CTEE) worden uitgevoerd.

Een aantal samenwerkingspartners zijn:

 
     
 
© 2020 Learning Journey - Ontwikkeld door CODE100